Τα ποτηράκια δεν είναι άδεια, ούτε έχουν ρακί η τσίπουρο!!!!
500 γραμμάρια ζάχαρη
700 γραμμάρια νερό
20 φύλλα αρμπαρόριζας
2 μπουκάλια ρετσίνα
Βράζουμε για δέκα λεπτά το νερό με τη ζάχαρη. Μετά ρίχνουμε τα φυλλαράκια της αρμπαρόριζας και τις δύο ρετσίνες και αφήνουμε να βράσει για είκοσι λεπτά ξεσκέπαστο.
500 γραμμάρια ζάχαρη
700 γραμμάρια νερό
20 φύλλα αρμπαρόριζας
2 μπουκάλια ρετσίνα
Βράζουμε για δέκα λεπτά το νερό με τη ζάχαρη. Μετά ρίχνουμε τα φυλλαράκια της αρμπαρόριζας και τις δύο ρετσίνες και αφήνουμε να βράσει για είκοσι λεπτά ξεσκέπαστο.
Και ταιριάζει με λουκούμι;;; Πολύ καλή ιδέα! Το λουκούμι! Αχαχα! Φιλιά πολλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαταπληκτικό λικεράκι!!!! Θα πρέπει να είναι πολύ αρωματικό!!!!! Μου έκανε εντύπωση που χρησιμοποίησες ρετσίνα, πως έγινε το λικέρ διάφανο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ να έχεις!!!! Φιλιά!
Και έχω μπόλικη στον κήπο μου! Θα το δοκιμάσω!Φιλάκια
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο λουκουμάκι δίνει μια άλλη εσάνς αχαχχαχαχαχα Και γω δεν περίμενα να μου βγει διάφανο!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο φτιάχνω κι εγώ! Είναι υπέροχο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠέρυσι όμως το έφτιαξα με βότκα και ήταν επίσης πολύ καλό!
καλημέρα! εγω το κάνω διαφορετικά χωρίς νερό. 1 λίτρο ρετσίνα 500-600 gr ζάχαρη και τα αφήνω με 35 φυλλα αρμπαρόριζας. ισως γιαυτο σου βγήκε διάφανο γτ αραιώθηκε με το νερό
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://agapameandolmas.blogspot.gr
Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ για λικέρ με αρμπαρόριζα ... την βάζω πάντα στα σπιτικά γλυκά που κάνω αλλά για να σταθεί μόνη της οχι, δεν είναι πολύ έντονο το άρωμά της;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα Αριάδνη μου...
τα φιλιά μου :-)
Πωπω! Φαντάζομαι άρωμα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα έχεις μια πολύ γευστική μέρα, κούκλα μου!!!
ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
Με ρετσίνα;;;; πολύ ενδιαφέρον ακούγετε Φιλάκια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν εχω δοκιμάσει ποτε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓια να το δωκιμασουμε να δουμε πως ειναι?
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ ωραίο, γρήγορο. Εγώ έβαλα 25 φυλλαράκια αρμπαρόριζα και έγινε πολύ αρωματικό. Όπου το κέρασα μου ζήτησαν τη συνταγή. Να το δοκιμάσετε!
ΑπάντησηΔιαγραφή