Πολύ αγαπημένη συνταγή, ειδικά για τους λάτρεις των "βουτιών"!
Υλικά:
500 γραμμάρια μύδια καθαρισμένα (Δείτε εδώ πως καθαρίζουμε τα μύδια)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Μισό ποτήρι του κρασιού ρετσίνα ή νερό
Μουστάρδα (όση θέλουμε)
Αλάτι
Πιπέρι
Κύβο λαχανικών
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο λίγα λεπτά. Σβήνουμε με ρετσίνα, ρίχνουμε τη μουστάρδα και τα μύδια και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Αν μας φαίνεται λίγο το ζουμάκι, ρίχνουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε απο τη φωτιά.
Υλικά:
500 γραμμάρια μύδια καθαρισμένα (Δείτε εδώ πως καθαρίζουμε τα μύδια)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Μισό ποτήρι του κρασιού ρετσίνα ή νερό
Μουστάρδα (όση θέλουμε)
Αλάτι
Πιπέρι
Κύβο λαχανικών
Σε ένα τηγανάκι σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο λίγα λεπτά. Σβήνουμε με ρετσίνα, ρίχνουμε τη μουστάρδα και τα μύδια και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά. Αν μας φαίνεται λίγο το ζουμάκι, ρίχνουμε λίγο νερό. Προσθέτουμε τον κύβο λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε απο τη φωτιά.
Τόσο εύκολη συνταγή; Τα λατρεύω τα μύδια! Γίνεται άραγε και με κατεψυγμένα; Ευχαριστούμε Αριάδνη μου για την συνταγή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝαι και με τα κατεψυγμένα γίνεται υπέροχο!
ΔιαγραφήΑριάδνη μου έχουμε να τα πούμε τόσο καιρό και έπεσα σε ένα ιδιαίτερο αγαπητό μου φαγητό! Αγαπώ τόσο πολύ τα μύδια και σε συνδυασμό με τη σάλτσα μουστάρδας είναι τρέλα! Καλό χειμώνα κοριτσάκι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌμορφη συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα
Φιλάκια ...
Τρελαίνομαι για μύδια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦαίνεται τέλεια συνταγή!!!
Καλό μήνα
Φιλάκια
τρελαινομαι για μυδια και ειδικα με μουσταρδα και βουτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠω πω πρέπει να είναι τέλεια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑχ με ένα τσιπουράκι στο πλάι και το καλοκαίρι είναι πάλι πίσω!!
ΑπάντησηΔιαγραφή