Αν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας.
Υλικά:
Φιλέτα γλώσσας
Αλάτι
Πιπέρι
Κόλιανδρο αποξηραμένο
Καλαμποκάλευρο
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. Στη συνέχεια τα περνάμε απο το καλαμποκάλευρο και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε απο τη φωτιά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και σερβίρουμε μαζί με τη γλώσσα.
Το ψαράκι το λατρεύω όπως και να είναι μαγειρεμένο!Ωραία η σως!
ΑπάντησηΔιαγραφήμα καλαμποκαλευρο? τι λες τωρα! το λατρεψα!
ΑπάντησηΔιαγραφήεγώ πάλι λατρεύω τα ψάρια!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε το καλαμποκάλευρο θα είναι πολύ νόστιμα όλα τα ψάρια τα τηγανητά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία ιδέα, ταιριαστή πολύ η σως!!
Στη σάλτσα σου αν αντί για μαγιονέζα βάλεις στραγγιστό γιαούρτι θα είναι πολύ ωραία και πιο ελαφριά... και 2 3 σταγόνες λεμόνι και λίγο αλάτι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστω πολύ για το σχόλιο :) Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι το συνδυασμό ψαρικών με γαλακτοκομικα και την περίπτωση πιθανής "δηλητηρίασης"
Διαγραφή