Ζουμερά, καραμελωμένα, χοιρινά παϊδάκια που τα τελευταία χρόνια, έχουν μια ανοδική πορεία στην προτίμηση των καλοφαγάδων!
Υλικά:
1,5 κιλό κορτεζίνα (χοιρινά παϊδακια)
Αλάτι
Πιπέρι
Ζάχαρη
Σκόνη σκόρδου
Σκόνη κρεμμυδιού
Αποξηραμένο κόλιανδρο
Μιξ μπαχαρικών για κρέας
Για το καραμέλωμα:
Κέτσαπ
Μέλι
Σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση:
Σκουπίζουμε καλά το κρέας. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα μπαχαρικά.
Κόβουμε σε λίγο μικρότερα κομμάτια τα παϊδάκια, αν δεν το έχει κάνει κ κρεοπώλης και αφαιρούμε την μεμβράνη στο κάτω μέρος του κρέατος, αν δεν το έχει κάνει επίσης ο κρεοπώλης. Πασπαλίζουμε καλά το κρέας με τα μπαχαρικά και τυλίγουμε τα κομμάτια με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε σε ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 1:30 με 2 ώρες (ανάλογα το φούρνο).
Ανακατεύουμε την κέτσαπ, το μέλι και τη σόγια. Αλείφουμε καλά το κρέας και ψήνουμε για ακόμη 10' - 15' στο γκριλ (χωρίς λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο).
άμα είναι καραμελωμένα... ασυζητητί...εγκρίνονται...
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλές επιτυχίες και από εδώ...
καλό Καλοκαιρι με υγεία