Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Μοσχαρίσιο συκώτι πανέ

Τραγανό και ταυτόχρονα ζουμερό έδεσμα.
Υλικά για 4 άτομα:

4 μοσχαρίσια συκώτια όχι πολύ χοντροκομμένα
Φρυγανιά
3 αυγά
Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο

Αλατοπιπερώνουμε τα συκώτια. Στη συνέχεια γεμίζουμε ένα πιάτο με αλεύρι, σε ένα άλλο πιάτο χτυπάμε τα αυγά και σε ένα ακόμη βάζουμε τη φρυγανιά. Στη συνέχεια τα αλευρώνουμε, τα βουτάμε στο αυγό και τέλος στη τριμμένη φρυγανιά. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε τα συκώτια για λίγα λεπτά και ειναι έτοιμα.


8 σχόλια:

  1. Να σου πω την αλήθεια πανέ δεν το έχω μαγειρέψει ποτέ, αλλά είναι ωραία ιδέα.
    Και όπως πολύ σωστά γράφεις, το συκώτι θέλει μέτρια φωτιά για να τηγανιστεί σωστά, όχι δυνατή.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ γκουρμε!!! ισως καλος τροπος να φανε συκωτι και οι πιο ιδιοτροποι οπως εγω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λατρεύω το συκώτι αλλά ποτέ δεν το έχω τηγανίσει πανέ! Την επόμενη φορά θα δοκιμαστεί.
    Πολλά φιλιά και καλημέρες :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζί με πατάτες ε; Ενδιαφέρον φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη συνταγή αυτή δεν την ξερω καν! Εκπληκτική εκδοχή, θα το δοκίμασω σύντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα! περασα να ευχηθω καλο μηνα! να ειναι χαρουμενος και δημιουργικος! φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να έγινε πολύ νόστιμο έτσι το συκώτι και οι πατάτες του πηγαίνουν τρελλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή