Κουτσουμούρες ροζ τραγανές
Υλικά για 2 άτομα:
500 γραμμάρια κουτσομούρες
Αλάτι
Πιπέρι
2 κούπες αλεύρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σος:
Χυμό απο 1-2 λεμόνια
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Κόβουμε το κεφάλι απο τις κουτσομούρες και αφαιρούμε τα εντόσθια, ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε στο στραγγιστήρι να στραγγίσουν τα πολλά υγρά τους. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για λίγα λεπτά και είναι έτοιμες. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σος και περιχύνουμε τα ψάρια.
Υλικά για 2 άτομα:
500 γραμμάρια κουτσομούρες
Αλάτι
Πιπέρι
2 κούπες αλεύρι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για τη σος:
Χυμό απο 1-2 λεμόνια
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Κόβουμε το κεφάλι απο τις κουτσομούρες και αφαιρούμε τα εντόσθια, ξεπλένουμε με κρύο νερό και τις αφήνουμε στο στραγγιστήρι να στραγγίσουν τα πολλά υγρά τους. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για λίγα λεπτά και είναι έτοιμες. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά της σος και περιχύνουμε τα ψάρια.
Πολύ όμορφο φαγητό!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα
Φιλάκια
Πολύ όμορφο
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...
πολύ yummy τα ψαράκια!!!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΨάρια αγαπημένα πάντα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι μου αρέσουν... !! καλη μας όρεξη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεμένο φαγητο! Τέλεια η συνταγή!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένο φαγητό και ειδικά της μαμάς μου!!! Θυμίζει καλοκαίρι!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένο ψάρι!!!!!!!Καλό βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφή