Γρήγορη, εύκολη και θρεπτική λύση.
2 αυγά
1 κολοκυθάκι
1 καρότο
2 φέτες χοντροκομμένο κίτρινο τυρί γκούντα
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
ηλιέλαιο
Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Ξεφλουδίζουμε το κολοκυθάκι και το κόβουμε φετούλες, την ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για το καρότο. Βάζουμε τα λαχανικά μας σε ένα πιάτο και τα αφήνουμε να ψηθούν ελαφρά στο φούρνο μικροκυμάτων για 4-5 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα τα ρίχνουμε στο μείγμα των αυγών, μαζί με το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, το χοντροκομμένο γκούντα και ανακατεύουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ηλιέλαιο να κάψει. Μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε την ομελέτα μας και κατεβάζουμε στη μέτρια θερμοκρασία, για να μην καεί απο κάτω και μείνει άψητη απο πάνω. Οι δεξιοτέχνες μπορούν να την αναποδογυρίσουν, οι υπόλοιποι ας κατεβάσουν κι άλλο τη θερμοκρασία μέχρι να ψηθεί και απο πάνω.
Υπέροχη η ομελέτα σου Αριάδνη!!!! Κάπως έτσι την φτιάχνω κι εγώ!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά και καλή Κυριακή!!!
Πόσο μου αρέσουν οι πλούσιες και χορταστικές ομελέτες, με νόστιμα υλικά φτιαγμένες!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλό απόγευμα!
οι ομελέτες με λαχανικά νομίζω πως είναι από τα πιο αγαπημένα φαγητά όλων!!
ΑπάντησηΔιαγραφήδικό μου πάντως σίγουρα!!
Λατρεύω τις ομελέτες
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...
Γίνετε μια απλή ομελέτα πλήρες γεύμα!Καλή εβδομάδα^^
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εύκολη και γρήγορη και νόστιμη, μέ τόσα νόστιμα υλικά! Ωραία ιδέα :)
ΑπάντησηΔιαγραφή