Φιλέτο ψαριού που θα το λατρέψουν ακόμη και τα παιδιά, μιας και δεν έχει καθολου κόκκαλα
Υλικά:
Φιλέτα γλώσσας
Χυμό απο 1 λεμόνι (αν έχετε αρκετά φιλετάκια)
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
Λίγες φέτες λεμονιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζετε τα φιλέτα σε ταψάκι και προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά να μαριναριστούν τα φιλέτα. Στο τέλος προσθέτετε διάσπαρτες τις φέτες λεμονιού και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 180οC.
Φιλέτα γλώσσας
Χυμό απο 1 λεμόνι (αν έχετε αρκετά φιλετάκια)
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
Λίγες φέτες λεμονιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βάζετε τα φιλέτα σε ταψάκι και προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά να μαριναριστούν τα φιλέτα. Στο τέλος προσθέτετε διάσπαρτες τις φέτες λεμονιού και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 180οC.
Εγώ με τα ψαρικά δεν τα πάω καλά, ο Γεώργιος όμως θα εκτιμήσει πολύ το πιάτο που προτείνεις!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά πολλά :*
Η γλώσσα μ' αρέσει πολύ και τα υλικά της συνταγής με ενθουσίασαν! Σίγουρα θα το φτιάξω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό απόγευμα!
Μ' αρέσει ο διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος της γλώσσας στον φούρνο, εγώ συνήθως την κάνω τηγανιτή με βουτυράκι!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίο φαγάκι μας έφτιαξες!
Φιλιά!
υπεροχο... μπραβο Αριάδνη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήδεν εχω φαει ποτε! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήαγαπω τη συνταγη αυτη!!!! τελεια Αριαδνη!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠωπω τρέχουν τα σάλιααααα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημέρα!