Ουζομεζές, μπυρομεζές και γενικά άπαιχτος μεζές!
Υλικά:
1 φέτα λαδοτύρι
Λίγο αλεύρι
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμός απο λίγο λεμόνι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αν η φέτα απο λαδοτύρι είναι αρκετά χοντρή την κόβουμε στη μέση, ώστε να γίνουν δυο φέτες. Κόβουμε σε πλατιά "μπαστουνάκια" το τυρί. Αφού τα βρέξουμε, τα βουτάμε στο αλεύρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αλευρωμένο τυρί για 1 λεπτό και απο τις δυο πλευρές. Μόλις ροδίσουν τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο, λεμόνι και μαϊντανό.
Υλικά:
1 φέτα λαδοτύρι
Λίγο αλεύρι
Λίγο ελαιόλαδο
Χυμός απο λίγο λεμόνι
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Αν η φέτα απο λαδοτύρι είναι αρκετά χοντρή την κόβουμε στη μέση, ώστε να γίνουν δυο φέτες. Κόβουμε σε πλατιά "μπαστουνάκια" το τυρί. Αφού τα βρέξουμε, τα βουτάμε στο αλεύρι. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το αλευρωμένο τυρί για 1 λεπτό και απο τις δυο πλευρές. Μόλις ροδίσουν τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με λίγο ελαιόλαδο, λεμόνι και μαϊντανό.
αυτος ειναι μεζες!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήευγεεε!!!! τα σπάει αυτός ο συνδυασμός! θα τον κάνω στον λατρεμένο μου πατερουλη !!! φιλάκια! !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλειο
ΑπάντησηΔιαγραφή