Η αγαπημένη ροζ σάλτσα που συνοδεύει τηγανητές πατάτες, fingerfoods, τοστς, καναπεδάκια και πολλές ακόμη λιχουδιές!
Είναι απλή και πολύ γευστική. Πειραματιζόμουν καιρό η αλήθεια είναι, αλλά επιτέλους πέτυχα την υφή και το χρώμα που ήθελα.
Υλικά
Μαγιονέζα
Χυμό απο παντζάρι
Ανακατεύεται και είναι έτοιμο , τόσο απλά. Το χυμό τον βρήκα σε τάπερ απο βρασμένα παντζάρια που είχα για σαλάτα. Αν έχετε και δεν σας αφηνουν το ζουμάκι τους, μπορείτε να πολτοποιήσετε 1 παντζάρι και να το βράσετε με λίγο νερό.
Είναι απλή και πολύ γευστική. Πειραματιζόμουν καιρό η αλήθεια είναι, αλλά επιτέλους πέτυχα την υφή και το χρώμα που ήθελα.
Υλικά
Μαγιονέζα
Χυμό απο παντζάρι
Ανακατεύεται και είναι έτοιμο , τόσο απλά. Το χυμό τον βρήκα σε τάπερ απο βρασμένα παντζάρια που είχα για σαλάτα. Αν έχετε και δεν σας αφηνουν το ζουμάκι τους, μπορείτε να πολτοποιήσετε 1 παντζάρι και να το βράσετε με λίγο νερό.
Ωραίο χρώμα έχει η σαλτσούλα σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα συνοδεύει ωραία και ψαρικά!
Φιλιά!
Ναι και θα κάνει ωραίες αντιθέσεις μαζι τους! Πολύ σωστη παρατηρηση Έλενα μου!
ΔιαγραφήΕκπληκτικό χρώμα, σίγουρα θα έχει υπέροχη γεύση!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό βράδυ και φιλιά!
Ωραίο και γευστικά, αλλα και μενα το χρωμα με εντυπωσίασε η αλήθεια είναι!
ΔιαγραφήΑ, εγώ δεν την έχω δοκιμάσει! Θα το κάνω όμως σύντομα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα μου!
Να την κανεις κορίτσι μου!
ΔιαγραφήΌμορφο χρώμα
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...
Είναι πολύ ωραίο όντως! Την καλησπέρα μου!
ΔιαγραφήΤέλεια εικόνα, σου έρχεται να την τελειώσεις με το κουταλάκι όλη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια, καλό βράδυ!!
Γεια σου Μάχη μου! Ειναι πολύ γευστική η αλήθεια ειναι!
ΔιαγραφήΛοιπόν φετούλα μου πολύ ενδιαφέρον αυτή η σάλτσα! Θα τη δοκιμάσω αμέσως μόλις βράσω παντζάρια. Καλή εβδομάδα^^
ΑπάντησηΔιαγραφήΣαν γευση σκέτος χυμός απο παντζάρια δεν έχει κατι το ιδιαίτερο, η μαγιονεζα κανει την τσαχπινιά! Την είπα την αμαρτία μου αχχαχα
Διαγραφήμε χυμο απο πατζαρι? δεν το ειχα δοκιμασει ποτε! για σαλατες θα ειναι τελειο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι όμως! Και γω αρχισα να το εκτιμω τελευταία
Διαγραφήegw thn trww polu suxna alla me pio patroparadoti suntagh, me ketsap kai magioneza :P
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλώς τη μου! Το εχω δοκιμασει και με κετσαπ , μαγιονέζα αλλα δεν βγαζει αυτο το όμορφο ροζ χρωμα :)
ΔιαγραφήΜπράβο !!! Και εγώ χρησιμοποιώ το παντζάρι (και) για το χρώμα του. Αν θέλουμε να διατηρηθεί λίγο καλύτερα το χρώμα μπορούμε να βάλουμε λίγο λεμόνι. Πολύ ενδιαφέρουσα πάντως η σάλτσα που μας παρουσιάζεις !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλήθεια;; Σε ευχαριστουμε πολύ για το tip!
ΔιαγραφήΤόσο απλα... με παντζάρι! Δεν το ήξερα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα :)
Απλά και πρακτικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε συνταγές, που θέλουμε να χρωματίσουμε τη μαγιονέζα, θα είναι πολύ όμορφη προσθήκη!
* Αριάδνη
Ο blogger δεν παίρνει τις ενημερώσεις από το blog σου στο blogroll μου, αν θες δες τις ρυθμίσεις σου και πες μου αν εμφανίζεσαι αλλού, σε άλλα blogs.
Δεν μπόρεσα να βρω mail δικό σου και σού αφήνω εδώ το μήνυμα...
Ζ.
Καλησπέρα Ζαμπία μου! Ειμαι λίγο άσχετη απο αυτα αλλα θα δω τι μπορω να κανω! Σε ευχαριστω πολύ :)
Διαγραφή