Στην υγειά μας
Υλικά:
1 Λίτρο τσίπουρο ή ούζο
20 νήματα σαφραν-κρόκος Κοζάνης)
Φλούδα 2 πορτοκαλιών
Ρίχνουμε το τσίπουρο σε γυάλινο μπουκάλι μαζί με τα νήματα και τις φλούδες πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και αποθηκεύουμε για 2-3 μέρες. Στραγγίζουμε και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρωματίσετε βότκα, το τζιν, την τεκίλα, το μαρτίνι ή τη σαμπούκα.
Υλικά:
1 Λίτρο τσίπουρο ή ούζο
20 νήματα σαφραν-κρόκος Κοζάνης)
Φλούδα 2 πορτοκαλιών
Ρίχνουμε το τσίπουρο σε γυάλινο μπουκάλι μαζί με τα νήματα και τις φλούδες πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και αποθηκεύουμε για 2-3 μέρες. Στραγγίζουμε και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρωματίσετε βότκα, το τζιν, την τεκίλα, το μαρτίνι ή τη σαμπούκα.
Δεν το έχω δοκιμάσει ποτε έτσι, αλλά λατρεύω οτιδήποτε με τσίπουρο!!!! Θα το κάνω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλακια
Αναζητώ τσίπουρο για το bazzar αν βρω θα φτιάξω και αυτό.
ΑπάντησηΔιαγραφήαν έπινα αλκοόλ...γιατί δεν το 'χω καθόλου..θα το δοκίμαζα σίγουρα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα το ετοιμάσω για τον άντρα μου που είναι φαν του τσίπουρου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μεσημέρι!
Μμμμ ωραια ιδεα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜμμ ωραίο και πρωτότυπο! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι πολύ δελεαστικό και γευστικό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΈνας φίλος, ιδιοκτήτης γκουρμέ ρεστωράν, το φτιάχνει και το χαρίζει στους πελάτες του μέσα σε μικρά, χαριτωμένα μπουκαλάκια.
Ζ.
αυτό εδώ είναι για μένα!!! χαχαχαχα.. στην υγειά μας!!! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΆντε στην υγεία μας^^
ΑπάντησηΔιαγραφήωραία ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτην καλησπέρα μου και καλό σ/κ!!