Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Dip ρέγγας αρωματισμένο με τσίπουρο

Η Σαρακοστή είναι προ των πυλών, μια διαφορετική γευστική πρόταση για μερακλήδες και όχι μόνο.
Ένα εύκολο πρωτότυπο άλειμμα με ρέγγα αρωματισμένο με τσίπουρο που περιέχει γλυκάνισο.



Υλικά

Αυγά από μια καπνιστή ρέγγα και τη σάρκα από μισό φιλέτο ρέγγας

Χυμό από μισό λεμόνι

3 μεγάλες φέτες ψωμιού ολικής άλεσης μουλιασμένες σε νερό και καλά στραγγισμένες

1 μέτριο κρεμμύδι χοντροκομμένο

2 κουταλιές της σούπας τσίπουρο με γλυκάνισο

5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο




Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα κόκκαλα και την πέτσα απ' το φιλέτο ρέγγας. Προσθέτουμε όλα τα υλικά μας στο blender και "χτυπάμε" μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Το dip είναι έτοιμο!



2 σχόλια:

  1. Α, αυτό είναι ωραίο! Σκοτώνει και τον κορωνοϊό με το τσίπουρο που έχει :)
    Καλό 3ήμερο εύχομαι και καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή