Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

Φιλέτο γλώσσας με πάστα κόκκινης πιπεριάς

Ώρα για ψαράκι , φιλέτο, δίχως κόκκαλα που θα αγαπηθεί απο όλους.
Υλικά:

Φιλέτα γλώσσας
Λίγο αλεύρι
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές δίχως κουκούτσια και δίχως φλούδες
Λίγο αλάτι
Λίγο θυμάρι
Λίγη μαντζουράνα
1 κουταλιά ξύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο λεμόνι

Αφού πλύνουμε τα φιλέτα γλώσσας, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε. Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά, διαφορετικά τα τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν. Στο multi ρίχνουμε τις πιπεριές, το ξύδι , το ελαιόλαδο, το αλάτι, το θυμάρι, τη μαντζουράνα μέχρι να πάρουν τη μορφή "πάστας". Σερβίρουμε τα φιλέτα μας, με λίγο λεμόνι και την πάστα κόκκινης πιπεριάς.

17 σχόλια:

  1. Γεια σου Αριάδνη με τις νοστιμιές σου!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρουσα η πρόταση της πάστας! Έτσι πρόχειρα, μου ήρθαν στο μυαλό άλλες 2-3 γαστρονομικές χρήσεις της!
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ισοροπία το τηγανητό ψάρι με την πάστα της πιπεριάς!
    Πολύ ωραίος συνδυασμός, χρωματικά και γευστικά!
    Καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα θα στο λέω !! Ο.τι ετοιμάζεις είναι τόσο αρωματικό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πικάντικη πρόταση Αριάδνη! γευστικότατη πάστα! Καλή Κυριακή, ΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μας τρέλλανες!!!!!!!!!!!!!!!! καλή εβδομαδα..γεμάτη ΟΡΕΞΗ!!! μακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ενδιαφέρον γεύσεις!!Μπράβο φετούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τέλεια ιδέα της πάστας κόκκινης πιπεριάς!!! Μπράβο!!!
    Καλή βδομάδα!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προτιμώ το φιλέτο γλώσσας στο τηγάνι,γιατί δεν μαζεύει όπως στον φούρνο,όσο για την πάστα πιπεριάς θα το απογειώνει στην γεύση...Αριάδνη μου....την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πωπω και τρελαίνομαι για κόκκινη πιπεριά!
    Φιλάκιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λατρευω το ψαρακι αλλα με την κοκκινη πιπερια απογειωθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οπς !!!! Αυτό φαίνεται τέλειο και μιας και λατρεύω τα ψάρια είναι στα υπό κατασκευή που λένε! Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τρελαινομαι για γλώσσα... ετσι ομως που την βλέπω πάνω στην πάστα κατι κου κάνει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την αδυναμία μου πλέον για τα ψάρια σίγουρα την ξέρεις!!!! Οπότε θα κεραστώ από το λαχταριστό σου πιάτο χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!
    Καλή εβδομάδα Αριάδνη μου!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ σήμερα θα φάω βελουτέ σούπα σολομού! Με πατάτα και ντομάτα (και σκόρδο ενίοτε) Φιλιά πολλά και καλό μήνα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή