Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Φιλέτο γλώσσας με σως μαγιονέζας


Αν και δεν είμαι οπαδός των ψαρικών. δεν λέω όχι σε φιλέτο γλώσσας.
Υλικά:

Φιλέτα γλώσσας
Αλάτι
Πιπέρι
Κόλιανδρο αποξηραμένο
Καλαμποκάλευρο
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
Ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο. Στη συνέχεια τα περνάμε απο το καλαμποκάλευρο και τα τηγανίζουμε για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα βγάζουμε απο τη φωτιά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και σερβίρουμε μαζί με τη γλώσσα.

6 σχόλια:

  1. Το ψαράκι το λατρεύω όπως και να είναι μαγειρεμένο!Ωραία η σως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα καλαμποκαλευρο? τι λες τωρα! το λατρεψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το καλαμποκάλευρο θα είναι πολύ νόστιμα όλα τα ψάρια τα τηγανητά!
    Ωραία ιδέα, ταιριαστή πολύ η σως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη σάλτσα σου αν αντί για μαγιονέζα βάλεις στραγγιστό γιαούρτι θα είναι πολύ ωραία και πιο ελαφριά... και 2 3 σταγόνες λεμόνι και λίγο αλάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστω πολύ για το σχόλιο :) Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι το συνδυασμό ψαρικών με γαλακτοκομικα και την περίπτωση πιθανής "δηλητηρίασης"

      Διαγραφή