Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Πιτάκια σφολιάτας γεμιστά με τριμμένα μπισκότα σοκολάτας

Τη συνταγή έκανε ο Νίκος και δεν μπόρεσα να μην τη μοιραστώ μαζί σας!
1 πακέτο μπισκότα σοκολάτας
1 πακέτο πιτάκια σφολιάτας
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο

Αρχικά θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα πιάτο. Ακριβώς δίπλα ρίχνουμε μια σταγόνα ελαιόλαδο και την απλώνουμε, για να δουλέψουμε πιο εύκολα τα πιτάκια σφολιάτας τα οποία είναι σε θερμοκρασία δωματίου


Στη συνέχεια γεμίζουμε ένα ένα τα πιτάκια


και τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψάκι. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο 180-200οC για 15 με 20 λεπτά.

10 σχόλια:

  1. Έχω κάνει με σκέτη σοκολάτα, αλλά με μπισκότο δεν το είχα σκεφτεί...Πρέπει να βγαίνει πολύ ωραίο!!
    Συγχαρητήρια στο Νίκο για τη συνταγή!!:-)
    Καλό βράδυ Αριάδνη μου!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμάν !!! ποιος είναι ο νίκος μπραβο του και σε σενα φαινονται εξαιρετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ με σοκολάτα, χωρίς μπισκότο τα έχω φτιάξει. Θα τα δοκιμάσω και αυτά! Φαίνονται πιο γεμάτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ πρωτότυπο και εύκολο! Μπράβο στο Νίκο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πλακα κανεις??? πανευκολη κ πρεπει να ειναι κ πεντανοστιμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σφολιάτα μου αρέσει πολύ, μα πάρα πολύ, οπότε σίγουρα θα τη δοκιμάσω και με τα μπισκότα!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα!! πρωτοτυπη η γεμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή