Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Πίτσα σουβλάκι

Η ιδέα ήρθε εντελώς ξαφνικά και με προκάλεσε να την πραγματοποιήσω. Τα υλικά είναι ό,τι είχα στο ψυγείο μου, εσείς μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε ό,τι θέλετε.
Είναι μια πρωτότυπη συνταγή για πάρτυ ή για βραδυνό.

Υλικά για 2 άτομα:

3 φέτες ψωμί (ούτε πολύ λεπτές, ούτε πολύ χοντρές)
2 φέτες κίτρινο τυρί
2 φέτες γαλοπούλα
1 μικρή ντοματούλα κομμένη σε κυβάκια
Μισή φέτα τυρί (φέτα εννοώ αλλά για να μην υπάρχει "σύγχυση" το διευκρινίζω)
Λίγη κέτσαπ
Λίγη μουστάρδα
Λίγο ελαιόλαδο

Κόβουμε τις φετούλες ψωμιού
Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε τις φετούλες ψωμιού, ενώ απο πάνω ρίχνουμε λίγη μουστάρδα και κέτσαπ
Στη συνέχεια βάζουμε μικρά κομμάτια κίτρινο τυρί
Γαλοπούλα, τα κομματάκια ντομάτας
και όπου θέλουμε ρίχνουμε τριμμένη φέτα και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο πάνω απο κάθε φέτα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20 λεπτά περίπου. Μόλις ψηθούν αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και μετά τα περνάμε σε καλαμάκι.



6 σχόλια:

  1. Τρομερός συνδιασμός!

    Καλό Σ/Κ Αριάδνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία αυτά τα γρήγορα! ούτε προετοιμασία, ούτε συγκεκριμένες προμήθειες και σε μισή ωρίτσα έτοιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα τα 2 αγαπημενα φαγητα των παιδιων μου σε ενα! καλα αν το κανω και με τοστιμο θα ξετρελαθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή