Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Πώς ξαλμυρίζουμε το μπακαλιάρο!

Είναι μία διαδικασία που θέλει υπομονή, πολύ υπομονή!
Αρχικά κόβουμε σε κομμάτια το μπακαλιάρο και αφαιρούμε με προσοχή την πέτσα του. Ξεπλένουμε μια φορά ώστε να φύγει το πολύ αλάτι απο το πάστωμα. Έπειτα γεμίζουμε μια μεγάλη λεκάνη με νερό και βυθίζουμε τα φιλέτα του μπακαλιάρου μέσα. Αλλάζουμε το νερό κάθε 3-4 ώρες για ένα εικοσιτετράωρο τουλάχιστον.

Καλή επιτυχία

1 σχόλιο:

  1. Παντα αγοράζω φιλέτο κατεψυγμένο, αλλά η αλήθεια είναι οτι ο παστός έχει τη νοστιμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή