Πανεύκολα σοκολατάκια-καρδούλες για την ημέρα των ερωτευμένων!
Υλικά για 6 περίπου κομμάτια:
1 λευκή κουβερτούρα 125 gr
Ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής
Μισή κουβερτούρα (γύρω στα 60 gr για τα σκούρα σοκολατάκια)
1 μπισκότο digestive θρυμματισμένο
Λίγη χρωματιστή τρούφα
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή κουβερτούρα και μόλις λιώσει ρίχνουμε 2-3 σταγόνες ροζ χρώμα ζαχαροπλαστικής. Ρίχνουμε στο καλούπι τόσο ώστε να γεμίσει η κάθε θήκη. Μόλις κρυώσει ελαφρώς ρίχνουμε τη τρούφα. Στη βάση άλλου καλουπιού, ρίχνουμε λίγο θρυμματισμένο μπισκότο και καλύπτουμε με τη σκούρα κουβερτούρα. Για τάχιστα αποτελέσματα βάζουμε τα σοκολατάκια στο ψυγείο.
Πανέμορφα, γευστικά και αγαπησιάρικα τα σοκολατάκια σου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό σ/κ!!
Φιλάκια!!!
Σε ευχαριστω πολύ καλή συνεχεια στην Κυριακη σου!
ΔιαγραφήΟΛΕΣ Η ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣας ευχαριστω πολύ για το σχόλιο σας!
ΔιαγραφήΚαλως ηρθατε :)
Και σοκολάτα και καρδούλες? Εννοείται θα πάρω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌσα θες Μαρακι μου! Σε ευχαριστω θερμά για το σχόλιο σου :)
Διαγραφήμπαίνουμε όλοι στο κλίμα σιγά σιγά! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτά με την σοκολάτα, θα τα τσάκιζα ευχαρίστως τώρα! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό ξημέρωμα κι από δω και καλή εβδομάδα Αριάδνη μου :)
Τέλεια παρουσίαση, πολύ ωραίες καρδούλες!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια Αριάδνη μου!!
Οκ, με τα ροζ έλιωσα! Υπέροχα, λαχταριστά! Φιλάκια και καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ όμορφα σοκολατάκια και εύκολα! Καλημέρα και καλή εβδομάδα, ΧΟΧΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήλατρευω καθε τι σοκολατενιο! και τα δικα σου σοκολατακια ειναι αξιοζηλευτα. κραταω τη συνταγη λοιπον :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΦοβερά τα σοκολατάκια!! λατρεύω τα ροζ γλυκά!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ πολύ ωραια, πολυ μπιρμπιλιάρικα... μ αρεσει το διπλό σχήμα (τρως περισσότερο ;)!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή και εύκολη φαίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζω μου αρέσει περισσότερο η εκδοχή με το μπισκότο!
Από τη Ζήνα έρχομαι!
Πολλές αναρτησεις με καρδιες βλέπω...κάποια αγαπάει η είναι ιδέα μου?χαχα Πάντως είναι τέλεια και γρήγορα στο να γίνουν!!Σε φιλώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΛίλια ειναι η πρώτη χρονια που δεν ειμαι ερωτευμενη χαχαχαχα!
ΔιαγραφήΠολύ ωραία συνταγή και εύκολη φαίνεται!
ΑπάντησηΔιαγραφή