1 κιλό σπανάκι
Μισό κιλό σέσκουλα
Ελαιόλαδο
Ένα ξερό κρεμμύδι
Πέντε φρέσκα κρεμμυδάκια
Μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο ρίχνουμε το ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο και αφού πάρει λίγο χρώμα, ρίχνουμε και τα φρέσκα κομμένα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε το σπανάκι και τα σέσκουλα και ρίχνουμε λίγο νερό. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τον μαιντανό. Όταν "πιούν" τα υγρά τους ρίχνουμε τα αυγά ένα- ένα ολόκληρα. Μόλις ψηθούν σερβίρουμε με λίγο λεμόνι.
την εχω ακουσει αυτη την συνταγη αλλα δεν την εχω δοκιμασει. θα ηθελα ομως αν και καπως μου φαινεται ο συνδυασμος αυτος. μμμμ δε ξερω μπερδευτηκα. χαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλακια Αριαδνη μου!
Ωραία είναι να τη τολμήσεις. Εχω δεν τρωω τον κρόκο απο το αυγό μόνο, γιατι δεν μου αρεσει
Διαγραφήμου άνοιξες την όρεξη!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή