Έχει συμβεί σε όλους να θέλουμε να αλατίσουμε το φαγητό μας και η υγρασία στις τρυπούλες της αλατιέρας, να τα κάνει όλα δύσκολα.
Ένα απλό τρικ είναι να βάλετε στην αλατιέρα σας λίγο ρύζι για να "τραβά" άφοβα την υγρασία. Μόλις τελειώσει το αλάτι μη ξεχάσετε να την πλύνετε και αφού στεγνώσει να βάλετε νέους κόκκους ρυζιού και αλάτι.
Ένα απλό τρικ είναι να βάλετε στην αλατιέρα σας λίγο ρύζι για να "τραβά" άφοβα την υγρασία. Μόλις τελειώσει το αλάτι μη ξεχάσετε να την πλύνετε και αφού στεγνώσει να βάλετε νέους κόκκους ρυζιού και αλάτι.
Δεν μου πολύ πετυχαίνει, αλλά και πάλι έχω πολύ υγρασία στο σπίτι μου!Ίσως πρέπει να βάζω περισσότερο ρύζι. Φιλιά Αριάδνη μου!
ΑπάντησηΔιαγραφή