Έβρασα μερικά κολοκυθάκια και είπα να πειραματιστώ. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε.
Υλικά για 1 άτομο:
3 μικρά βραστά κολοκυθάκια
Για τη σως:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο ρεύστο
Λίγο αλάτι Ιμαλαίων
Χυμό απο μισό λεμόνι
Ξεφλουδίζουμε τη φλούδα και κόβουμε τις δυο άκρες του κολοκυθιού. Με το εξάρτημα που ξεφλουδίζουμε, συνεχίζουμε με το υπόλοιπο για να έχουν τα κολοκύθια τη μορφή της φωτογραφίας. Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε καλά με κουτάλι το ελαιόλαδο, το φυστικοβούτυρο, το λεμόνι και το αλάτι. Σερβίρουμε με σπόρους απο ηλιόσπορο (προαιρετικά).
Υλικά για 1 άτομο:
3 μικρά βραστά κολοκυθάκια
Για τη σως:
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο ρεύστο
Λίγο αλάτι Ιμαλαίων
Χυμό απο μισό λεμόνι
Ξεφλουδίζουμε τη φλούδα και κόβουμε τις δυο άκρες του κολοκυθιού. Με το εξάρτημα που ξεφλουδίζουμε, συνεχίζουμε με το υπόλοιπο για να έχουν τα κολοκύθια τη μορφή της φωτογραφίας. Σε ένα ποτηράκι ανακατεύουμε καλά με κουτάλι το ελαιόλαδο, το φυστικοβούτυρο, το λεμόνι και το αλάτι. Σερβίρουμε με σπόρους απο ηλιόσπορο (προαιρετικά).
Πολύ πρωτότυπη συνταγή και υποψιάζομαι ότι θα μου αρέσει πολύ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌμορφη συνταγή
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια ...
Πολύ ωραία και δημιουργική η ιδέα σου! Και με δύο - τρία υλικά, μπορούμε τελικά να είμαστε πρωτότυποι. Μπράβο, αυτό θα το δοκίμαζα ευχαρίστως και με ενδιαφέρον!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ ενδιάφέρον ακούγεται!!! νασαι καλά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ πρωτότυπο! Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ωμά κολοκυθάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλά να περνάς & καλό Σαββατοκύριακο :)
Καλησπέρα σας, λέει τρία μικρά ΒΡΑΣΤΑ κολοκυθάκια.
ΔιαγραφήΠάντως τα κολοκυθάκια τρώγονται κι ωμά κομμένα σε λεπτές φέτες ή κυβακια με μαρούλι αβοκάντο κλπ.
Να είστε καλά