Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Σορμπέ βερύκοκο με λικέρ κουμ κουάτ

Μια δροσερή πρόταση
Θα χρειαστούμε:

1 κεσεδάκι βερύκοκα
500 γρ. ζάχαρη
2 σφηνάκια λικέρ κουμ κουάτ

Αφού ξεφλουδίσουμε τα βερύκοκα, αφαιρούμε το κουκούτσι και χτυπάμε στο multi τη σάρκα των φρούτων μαζί με τη ζάχαρη και το κουμ κουάτ. Μέχρι να γίνει μια ρευστή πορτοκαλί μάζα και να μην γευόμαστε τους κόκκους της ζάχαρης. Το βάζετε στην κατάψυξη για 3 ώρες και είναι έτοιμο.



8 σχόλια:

  1. Mμμ δροσερό και επίκαιρο!Σε λίγο καιρό θα έχω βερίκοκα δικά μου και άσε που έχω ένα κάρο λικέρ κουμ κουατ! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μμμμμ μου άνοιξες την όρεξη πρωί πρωί! Και θέλω πολύ κάτι δροσιστικό τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ναι και το δοκίμασαν και άτομα που σνομπάρουν τις γρανίτες και ξετρελαθηκαν αχχαχα

      Διαγραφή
  4. Ότι πρέπει η συνταγή σου καθώς ο πεθερός μου έχει πολλές βερυκοκιές! Αλλά καμία εναλλακτική για το κουμ κουάτ υπάρχει;; Ούτε το έχω ως λικέρ, ούτε μου αρέσει!
    Καλή εβδομάδα Αριάνδη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε κάποιο άλλο λικέρ ή ψιλοκομμένη μέντα για να δώσει ωραίο άρωμα.

      Διαγραφή