Λατρεύω τα ωμά καρότα και έχω σκεφτεί πολλούς τρόπους για να τα αξιοποιήσω.
Με ρωτήσατε πολλοί πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς flakes καρότου. Υπάρχουν δυο τρόποι.
1. Μόλις καθαρίσετε την εξωτερική φλούδα του, συνεχίζεται και ξεφλουδίζεται τη σάρκα του
Σαν λάτρης της μεσογειακής γεύσης και κουζίνας, θα σας πρότεινα να μην τα τηγανίσετε και να τα προσθέσετε ωμά, ειδικά σε σαλάτες, για να μη χαθούν οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία τους.
Με ρωτήσατε πολλοί πως μπορείτε να φτιάξετε και εσείς flakes καρότου. Υπάρχουν δυο τρόποι.
1. Μόλις καθαρίσετε την εξωτερική φλούδα του, συνεχίζεται και ξεφλουδίζεται τη σάρκα του
2. Αφού καθαρίσουμε την εξωτερική φλούδα, με ένα μαχαίρι ξεφλουδίζουμε και όπως είναι φυσικό, τα κομματάκια καρότου δεν είναι λωρίδες, αλλά είναι πιο χοντρά και "ανορθόδοξα"
Σαν λάτρης της μεσογειακής γεύσης και κουζίνας, θα σας πρότεινα να μην τα τηγανίσετε και να τα προσθέσετε ωμά, ειδικά σε σαλάτες, για να μη χαθούν οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία τους.
πολυ χρησιμο και δεν το ηξερα καν! ευχαριστω!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια
Νεφέλη
αγαπω το καροτο γενικως! :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάντα έχεις ωραίες ιδέες Αριάδνη μου!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά