Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Μοσχαρίσιο φιλέτο αρωματισμένο με βασιλικό και σκόρδο

Σας αρέσει το μοσχαρίσιο φιλέτο;
Απολαύστε το
Υλικά για 2 άτομα:

4 φιλέτα μοσχαρίσια (όχι πολύ χοντρά)
4 σκελίδες σκόρδου χοντροκομμένες σε φετούλες
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
2-3 ποτήρια ζωμό λαχανικών ή κρέατος
Mix τεσσάρων πιπεριών
Βασιλικό

Αλατίζουμε τα φιλέτα μας. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τα φιλέτα και το σκόρδο. Αφήνουμε για 2 λεπτά και έπειτα γυρίζουμε απ την άλλη πλευρά. Αν κάποιο φιλέτο βγάζει αιματάκι, ρίχνουμε σε εκείνο το σημείο καυτό λάδι απο το τηγάνι για να ψηθεί. Αφού έχουν αλλάξει χρώμα, ρίχνουμε στο τηγάνι μας το ζωμό, τα πιπέρια και τον ψιλοκομμένο βασιλικό. Αφήνουμε να βράσει το κρεας μας και το πολύ σε 10 λεπτά θα είναι έτοιμο.


7 σχόλια:

  1. Τόσο γρήγορα;;; Οο
    Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία :)
    Καλό μήνα κορίτσι μου! Και φυσικα με τα φιλιά μου και την υγρή μουσούδα του Τέρατος :**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο 10 λεπτά??
    Φοβερό!!!
    Φιλιά, καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εξαίρετο!!! ... καλό βραδυ, (μου άνοιξες την όρεξη!!).. και καλό μηνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to pisteveis pws dn exw faei pote mosxari pera apo mprizola ?? alla o vasilikos m aresei polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όμορφη συνταγή
    Καλό μήνα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μας αρέσει το μοσχαρίσιο φιλέτο και ειδικά το δικό σου που είναι καλομαγειρεμένο!! Φιλάκια γλυκιά μου<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή