Ώρα για ψαράκι , φιλέτο, δίχως κόκκαλα που θα αγαπηθεί απο όλους.
Υλικά:
Φιλέτα γλώσσας
Λίγο αλεύρι
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές δίχως κουκούτσια και δίχως φλούδες
Λίγο αλάτι
Λίγο θυμάρι
Λίγη μαντζουράνα
1 κουταλιά ξύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο λεμόνι
Αφού πλύνουμε τα φιλέτα γλώσσας, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε. Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά, διαφορετικά τα τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν. Στο multi ρίχνουμε τις πιπεριές, το ξύδι , το ελαιόλαδο, το αλάτι, το θυμάρι, τη μαντζουράνα μέχρι να πάρουν τη μορφή "πάστας". Σερβίρουμε τα φιλέτα μας, με λίγο λεμόνι και την πάστα κόκκινης πιπεριάς.
Υλικά:
Φιλέτα γλώσσας
Λίγο αλεύρι
Λίγο αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
4 πιπεριές Φλωρίνης ψητές δίχως κουκούτσια και δίχως φλούδες
Λίγο αλάτι
Λίγο θυμάρι
Λίγη μαντζουράνα
1 κουταλιά ξύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Λίγο λεμόνι
Αφού πλύνουμε τα φιλέτα γλώσσας, τα αλατοπιπερώνουμε και τα αλευρώνουμε. Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο για λίγα λεπτά, διαφορετικά τα τηγανίζουμε για λίγο μέχρι να ροδίσουν. Στο multi ρίχνουμε τις πιπεριές, το ξύδι , το ελαιόλαδο, το αλάτι, το θυμάρι, τη μαντζουράνα μέχρι να πάρουν τη μορφή "πάστας". Σερβίρουμε τα φιλέτα μας, με λίγο λεμόνι και την πάστα κόκκινης πιπεριάς.
Γεια σου Αριάδνη με τις νοστιμιές σου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!
Ενδιαφέρουσα η πρόταση της πάστας! Έτσι πρόχειρα, μου ήρθαν στο μυαλό άλλες 2-3 γαστρονομικές χρήσεις της!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!
Καλό Σαββατοκύριακο!
Μεγάλη ισοροπία το τηγανητό ψάρι με την πάστα της πιπεριάς!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ωραίος συνδυασμός, χρωματικά και γευστικά!
Καλά να περάσεις!
Πάντα θα στο λέω !! Ο.τι ετοιμάζεις είναι τόσο αρωματικό !!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ πικάντικη πρόταση Αριάδνη! γευστικότατη πάστα! Καλή Κυριακή, ΧΟ
ΑπάντησηΔιαγραφήμας τρέλλανες!!!!!!!!!!!!!!!! καλή εβδομαδα..γεμάτη ΟΡΕΞΗ!!! μακια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ ενδιαφέρον γεύσεις!!Μπράβο φετούλα μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια ιδέα της πάστας κόκκινης πιπεριάς!!! Μπράβο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή βδομάδα!!:)
Προτιμώ το φιλέτο γλώσσας στο τηγάνι,γιατί δεν μαζεύει όπως στον φούρνο,όσο για την πάστα πιπεριάς θα το απογειώνει στην γεύση...Αριάδνη μου....την καλημέρα μου!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠωπω και τρελαίνομαι για κόκκινη πιπεριά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκιαααα
λατρευω το ψαρακι αλλα με την κοκκινη πιπερια απογειωθηκε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟπς !!!! Αυτό φαίνεται τέλειο και μιας και λατρεύω τα ψάρια είναι στα υπό κατασκευή που λένε! Καλή εβδομάδα!
ΑπάντησηΔιαγραφήμμμμ! ωραίο!! ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλή εβδομάδα!
Δεν τρελαινομαι για γλώσσα... ετσι ομως που την βλέπω πάνω στην πάστα κατι κου κάνει ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην αδυναμία μου πλέον για τα ψάρια σίγουρα την ξέρεις!!!! Οπότε θα κεραστώ από το λαχταριστό σου πιάτο χωρίς δεύτερη σκέψη!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα Αριάδνη μου!!! Φιλιά!
ARIADNI μου..και καλόν μηνα!! <3
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγώ σήμερα θα φάω βελουτέ σούπα σολομού! Με πατάτα και ντομάτα (και σκόρδο ενίοτε) Φιλιά πολλά και καλό μήνα! :))
ΑπάντησηΔιαγραφή