Σαν σαλάτα ή σαν κυρίως θα καταπλήξει!
Για 4 άτομα:
500 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
Νερό
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
200 γραμμάρια βιτάμ
1 κύβο λαχανικών ή κρεατικών
20 ελιές χωρίς κουκούτσι λιωμένες στο multi
Θυμάρι
Βράζουμε νερό και ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και λίγο αλάτι για να μη λασπώσουν τα ζυμαρικά. Μόλις βράσουν τα στραγγίζουμε, ρίχνουμε το βιτάμ στην άδεια κατσαρόλα και σβήνουμε το μάτι της κουζίνας (έχει θερμότητα άρα θα λιώσει το βιτάμ), τον κύβο , τις λιωμένες ελιές και το θυμάρι. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα ρίχνουμε το μακαρονάκι και ανακατεύουμε. Συνοδεύεται άριστα απο λευκό ή κόκκινο κρασί.
Υγ. Μη το δοκιμάσετε με φυτίνη ή ελαιόλαδο γιατί θα καούν κύβος και ελιές.
Για 4 άτομα:
500 γραμμάρια κοφτό μακαρονάκι
Νερό
Αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο
200 γραμμάρια βιτάμ
1 κύβο λαχανικών ή κρεατικών
20 ελιές χωρίς κουκούτσι λιωμένες στο multi
Θυμάρι
Βράζουμε νερό και ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και λίγο αλάτι για να μη λασπώσουν τα ζυμαρικά. Μόλις βράσουν τα στραγγίζουμε, ρίχνουμε το βιτάμ στην άδεια κατσαρόλα και σβήνουμε το μάτι της κουζίνας (έχει θερμότητα άρα θα λιώσει το βιτάμ), τον κύβο , τις λιωμένες ελιές και το θυμάρι. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα ρίχνουμε το μακαρονάκι και ανακατεύουμε. Συνοδεύεται άριστα απο λευκό ή κόκκινο κρασί.
Υγ. Μη το δοκιμάσετε με φυτίνη ή ελαιόλαδο γιατί θα καούν κύβος και ελιές.
Νόστιμα τα μακαρόνια με την πάστα ελιάς!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε!!! χαχαχα
Καλό βράδυ!! :)
πολύ ενδιαφέρον..θάναι πεντανόστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλιά κ μακαρόνια? Τέλειο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία, γρήγορη και νόστιμη μακαρονάδα! Η νοστιμιά της ελιάς την απογειώνει!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό μήνα.
Και σαν σαλάτα θα είναι πολύ νόστιμο!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραίοι γευστικοί συνδυασμοί!
Φιλιά, καλό μήνα!!!
Την ελιά την χρησιμοποιώ κι εγώ στη μαγειρική! Εύκολο και γρήγορο πιάτο για εμάς που γυρίζουμε αργά από την δουλειά και θέλουμε κάτι γρήγορο. Καλό μήνα κοριτσάκι :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπλό και νόστιμο!Καλό μήνα Αριάδνη!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ μ αρεσουν αυτα τα απλά πιάτα!
ΑπάντησηΔιαγραφή