Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

Φιλέτο γλώσσα με λεμόνι, σκόρδο και δενδρολίβανο στο φούρνο

Φιλέτο ψαριού που θα το λατρέψουν ακόμη και τα παιδιά, μιας και δεν έχει καθολου κόκκαλα
Υλικά:

Φιλέτα γλώσσας
Χυμό απο 1 λεμόνι (αν έχετε αρκετά φιλετάκια)
1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο
Δενδρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
Λίγες φέτες λεμονιού
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βάζετε τα φιλέτα σε ταψάκι και προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, το δενδρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και το σκόρδο και ανακατεύετε καλά να μαριναριστούν τα φιλέτα. Στο τέλος προσθέτετε διάσπαρτες τις φέτες λεμονιού και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 180οC.
 

7 σχόλια:

  1. Εγώ με τα ψαρικά δεν τα πάω καλά, ο Γεώργιος όμως θα εκτιμήσει πολύ το πιάτο που προτείνεις!
    Φιλιά πολλά :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γλώσσα μ' αρέσει πολύ και τα υλικά της συνταγής με ενθουσίασαν! Σίγουρα θα το φτιάξω!
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ' αρέσει ο διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος της γλώσσας στον φούρνο, εγώ συνήθως την κάνω τηγανιτή με βουτυράκι!
    Ωραίο φαγάκι μας έφτιαξες!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπω τη συνταγη αυτη!!!! τελεια Αριαδνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πωπω τρέχουν τα σάλιααααα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή