Υλικά για 2 άτομα:
2 κότσια
2 σκελίδες σκόρδου σε κομματάκια
Υλικά για το μαρινάρισμα:
Μισό ποτήρι ελαιόλαδο
Μισό ποτήρι λευκο κρασί/ρετσίνα
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Κύμινο
Κόλιανδρο αποξηραμένο
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
Κόλιανδρο αποξηραμένο
Δενδρολίβανο
Θυμάρι
Πάπρικα καπνιστή
Κάρυ
Mix μπαχαρικών
Μισό ποτήρι κρασιού χυμό λεμονιού
Μισό ποτήρι κρασιού χυμό πορτοκαλιού
Mix μπαχαρικών
Μισό ποτήρι κρασιού χυμό λεμονιού
Μισό ποτήρι κρασιού χυμό πορτοκαλιού
Για τον πουρέ καρότου:
250 γραμμάρια καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φετούλες
50 γραμμάρια νερό
50 γραμμάρια βούτυρο
Λίγο αλάτι
Λίγο αποξηραμένο κόλιανδρο
Λίγες σταγόνες από lime ή λεμόνι
Εκτέλεση:
Σε τηγανάκι ρίχνουμε τα καρότα, το νερό, το βούτυρο. Μόλις μαλακώσουν τα κάνουμε πουρέ και προσθέτουμε λίγο αλάτι, κόλιανδρο και χυμό απο lime ή λεμόνι.
Αγαπημένο το κότσι! Και σου έχει γίνει πολύ λαχταριστό!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλές γιορτές σε σένα και τους αγαπημένους σου!
μπράβο, φαινεται αψογο, καλη χρονια,με νοστιμιες και πολυ πολυ... υγεία
ΑπάντησηΔιαγραφή