Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Πατάτες βραστές με κρέμα γάλακτος και κάρυ

Οι βραστές πατάτες αποκτούν άλλη διάσταση
Υλικά:

4 βραστές πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 200ml
Λίγο κάρυ
Λίγο ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό στο multi
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Μαντζουράνα
Θυμάρι


Σωτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε τις πατάτες και ανακατεύετε. Μόλις ροδίσουν κι αυτές περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος. Για εξτρα άρωμα ρίχνετε λίγο κάρυ, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, μαντζουράνα και ρίγανη.


4 σχόλια:

  1. Τελικά το κάρυ,δίνει αύτη την ιδαίτερη νοστιμιά στα φαγητά που τα απογειωνει...δεν έχω δοκιμάσει ακομα στις βραστες πατάτες οπότε είναι ευκαιρία την επόμενη φορά που θα κανω να βάλω και την μαντζουρανα...φιλακια και μια όμορφη καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πειράζει που τα θέλω εδώ και τώρα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια ιδεα για συνοδευτικο η ορεκτικο σαν πατατοσαλατα!!! το καρυ πιστευω θα πηγαινει πολυ με την πατατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή