Τα φασολάκια, όπως και πολλοί άλλοι δεν τα αγαπώ ιδιαίτερα. Λόγω όμως των θρεπτικών συστατικών τους πειραματίζομαι και καταφέρνω να τα φτιάχνω πιο γευστικά.
Η σαλάτα αυτή είναι πολύ εύκολη και μου αρέσει ζεστή, μπορεί όμως να καταναλωθεί και κρύα.
500 γραμμάρια λεπτά φασολάκια
1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 ντομάτα
1 φέτα ταλαγάνι
Αλάτι
Πιπέρι
Κύμινο
Λίγο ελαιόλαδο
Κρέμα απο ξύδι μπαλσάμικο
Βράζουμε για λίγα λεπτά τα φασολάκια. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε με ένα μπολ με το κρεμμύδι να μαλακώσει και να τα αρωματίσει. Κόβουμε τη ντομάτα και το ταλαγάνι σε κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα φασολάκια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και ελαιόλαδο και ανακατεύουμε προσεκτικά. Σερβίρουμε με κρέμα απο μπαλσάμικο.
Αν θέλετε να το κάνετε νηστίσιμο ή χορτοφαγικό μπορείτε, να αντικαταστήσετε το ταλαγάνι με κάποιο κασέρι σόγιας.
Αριαδνη
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕ τα ωραια σου!!
Και.. καλο Πασχα!!!!
Νόστιμη και γρήγορη η σαλάτα σου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσει το ταλαγάνι που έβαλες!!
Πολλά φιλιά Αριάδνη!!
Αχ φιλενάδα κι εγώ τα τρώω με το ζόρι... χαχαχα
ΑπάντησηΔιαγραφήΑαααα αυτό εννοούσες με τα πράσινα φασολάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣ' εμένα αρέσουν πολύ, οπότε σίγουρα θα μ΄ αρέσει κι η σαλάτα σου!
Κίσες!
Ζ.
to talagani na sou pw thn alitheia to googlara :P polu wraia protash ariadni <3
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιο το ταλαγανι και τα φασολάκια ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://beautyfollower.blogspot.gr/
Μμμμ πολύ ωραίο πιάτο!Τα φασολάκια τα υπερ αγαπώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή