Χυλωμένο νηστίσιμο ή όχι και αρωματικό!
Για 2 άτομα θα χρειαστούμε:
1 μισή κούπα ρύζι καρολίνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κούπα ζωμό λαχανικών/κοτόπουλου/κρεατικών
1 σφηνάκι λευκό κρασί/ρετσίνα
1 κούπα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Κουρκουμά
Ελαιόλαδο
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και μετά απο λίγο ρίχνουμε το ρύζι. Σβήνουμε με το σφηνάκι ρετσίνας και ρίχνουμε την κούπα με το ζωμό. Ανακατεύουμε τακτικά για να μη μας κολλήσει και ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό, αν βλέπουμε ότι δεν είναι έτοιμο το ριζότο. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και του κουρκουμά. Σερβίρουμε με φετούλα και μαργαρίνη.
Για 2 άτομα θα χρειαστούμε:
1 μισή κούπα ρύζι καρολίνα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κούπα ζωμό λαχανικών/κοτόπουλου/κρεατικών
1 σφηνάκι λευκό κρασί/ρετσίνα
1 κούπα νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Κουρκουμά
Ελαιόλαδο
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και μετά απο λίγο ρίχνουμε το ρύζι. Σβήνουμε με το σφηνάκι ρετσίνας και ρίχνουμε την κούπα με το ζωμό. Ανακατεύουμε τακτικά για να μη μας κολλήσει και ρίχνουμε λίγο ακόμη νερό, αν βλέπουμε ότι δεν είναι έτοιμο το ριζότο. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και του κουρκουμά. Σερβίρουμε με φετούλα και μαργαρίνη.
ιδιαιτερη προταση...
ΑπάντησηΔιαγραφήφιλακια φιλη μου!
Υπέροχο ριζότο !!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΛατρεμένο ριζοτάκι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο, κορίτσι μου!!
ΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
Χμμμμ ωραιο φαινεται! Να ρωτησω ειναι πολυ πικαντικο;
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι σχεδόν καθόλου. Αρωματικό θα το έλεγα!
ΔιαγραφήΚαλως ηρθες :)
Ααα ωραια θα το δοκιμασω τοτε
Διαγραφή