Θα χρειαστούμε:
1 τέταρτο φέτα σκληρή
Λίγο ελαιόλαδο
3 φέτες κίτρινο τυρί κομμένες σε τετραγωνάκια
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Θυμάρι
Καπνιστή Πάπρικα
Προαιρετικά κέτσαπ
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, εγώ δεν τα άφησα να λιώσουν πολύ τα τυριά, όπως άλλες φορές. Επίσης αν θέλετε να το κάνετε νηστίσιμο μπορείτε να βάλετε κίτρινο τυρί σόγιας και φέτα νηστίσιμη!
μμμ καλο φαινεται!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν πρέπει να έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι νόστιμο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύκολο και γρήγορο!
Να έχεις μια υπέροχη μέρα, κορίτσι μου!
Φιλάκια πολλά-πολλά!
Πω πω...τι πειρασμός είναι αυτός...;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην προσθήκη θυμαριου δεν την ήξερα, αλλά μαντεύω ότι θα του δίνει κάτι ιδιαίτερο!
ΥΓ. Το ο,τιδήποτε καυτερό απορρίπτεται, το ψηφίζω δαγκωτό πάντως!!:-)
Έχω δοκιμάσει και μου αρέσει!!
ΑπάντησηΔιαγραφήειναι τελειοοοοοοοοο.το φτιαχνω και εγω
ΑπάντησηΔιαγραφήπαπρικα??? καλη ιδεα! θα το δοκιμασω :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρήκα το μπουγιουρντί και μπήκα!χαχαα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ νόστιμο κι είναι απ' τα λατρεμένα μου!Γίνεται και με καυτερή πιπεριά!
Ναι ασφαλώς και γίνεται απλά εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα καυτερα :P
Διαγραφή