Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μπουγιουρντί

 Οτιδήποτε καυτερό απορρίπτεται!
Θα χρειαστούμε:
1 τέταρτο φέτα σκληρή
Λίγο ελαιόλαδο
3 φέτες κίτρινο τυρί κομμένες σε τετραγωνάκια
1 ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
Θυμάρι
Καπνιστή Πάπρικα
Προαιρετικά κέτσαπ

Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε λίγα λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων, εγώ δεν τα άφησα να λιώσουν πολύ τα τυριά, όπως άλλες φορές. Επίσης αν θέλετε να το κάνετε νηστίσιμο μπορείτε να βάλετε κίτρινο τυρί σόγιας και φέτα νηστίσιμη!

8 σχόλια:

  1. Δεν πρέπει να έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά σίγουρα πρέπει να είναι νόστιμο!
    Εύκολο και γρήγορο!
    Να έχεις μια υπέροχη μέρα, κορίτσι μου!
    Φιλάκια πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω...τι πειρασμός είναι αυτός...;;
    Την προσθήκη θυμαριου δεν την ήξερα, αλλά μαντεύω ότι θα του δίνει κάτι ιδιαίτερο!

    ΥΓ. Το ο,τιδήποτε καυτερό απορρίπτεται, το ψηφίζω δαγκωτό πάντως!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι τελειοοοοοοοοο.το φτιαχνω και εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παπρικα??? καλη ιδεα! θα το δοκιμασω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρήκα το μπουγιουρντί και μπήκα!χαχαα!
    Πολύ νόστιμο κι είναι απ' τα λατρεμένα μου!Γίνεται και με καυτερή πιπεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ασφαλώς και γίνεται απλά εμένα δεν μου πολυαρέσουν τα καυτερα :P

      Διαγραφή