Ακολουθεί σούπερ tip δοκιμασμένο της γιαγιάς.
Όταν βράζουμε αυτά τα λαχανικά και ιδιαίτερα το κουνουπίδι, η μυρωδιά κατα τη διάρκεια του βρασμού δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Γι αυτό λοιπόν πριν αρχίσουν να βράζουν στίβουμε χυμό απο μισό λεμόνι φρούτο και το ρίχνουμε μέσα στο νερό, αλλά προσθέτουμε και την "κούπα" απο το μισό λεμόνι, όπως είναι με τη φλούδα. Αν πρόκειται για πολύ μεγάλη κατσαρόλα χρησιμοποιείστε ένα λεμόνι και όχι μισό.
Όταν βράζουμε αυτά τα λαχανικά και ιδιαίτερα το κουνουπίδι, η μυρωδιά κατα τη διάρκεια του βρασμού δεν είναι καθόλου ευχάριστη. Γι αυτό λοιπόν πριν αρχίσουν να βράζουν στίβουμε χυμό απο μισό λεμόνι φρούτο και το ρίχνουμε μέσα στο νερό, αλλά προσθέτουμε και την "κούπα" απο το μισό λεμόνι, όπως είναι με τη φλούδα. Αν πρόκειται για πολύ μεγάλη κατσαρόλα χρησιμοποιείστε ένα λεμόνι και όχι μισό.
Ναι ε? Λεμόνι? Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα βράσω το μπροκολάκι μου, γιατί το μεσημεριανό το "μυρωδάτο" το έφαγα κιόλας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκιαα!
Πολύ καλή η συμβουλή σου!!!! καλό το μπρόκολο αλλά από μυρουδιά άσε ..... Φιλάκια!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν το ήξερα! Κι είναι πολύ χρήσιμο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστούμε Αριάδνη μου!!:-)
Η μυρωδιά των συγκεκριμένων λαχανικών είναι όντως ενοχλητική. Καλή συμβουλή Αριάδνη μου, θα την ακολουθήσω την επόμενη φορά! Καληνύχτα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠλάκα κανεις???? Κ έχω μπρόκολο να κάνω σαλάτα αύριο. Ευχαριστώ!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυκαιρία ειναι λοιπόν :)
ΔιαγραφήΑυτό θα το δοκιμάσω γιατί πολύ άσχημα μυρίζει το κουνουπίδι σας ευχάριστω
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα το δοκιμάσω κι εγώ! Αγαπάμε πολύ μπρόκολο και κουνουπίδι οπότε ναι, χρειάζεται κάτι για το μόνο τους αρνητικό...
ΑπάντησηΔιαγραφήΆκου κολπο! Δεν το ήξερα και είναι πολύ χρήσιμο! Ευχαριστούμε! Καλημέρα και καλό μήνα!
ΑπάντησηΔιαγραφή