Σοκολατάκια με χαλβά, τρέμε ζαχαροπλάστη!
Χαλβάς
Κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος (για όσους δεν νηστεύουν)
Σιρόπι καραμέλας
Θα χρειαστούμε χαλβά του εμπορίου, τον οποίο θα κόψουμε σε μπουκίτσες. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και όταν δεν θα είναι πολύ ζεστή, βουτάμε τις μπουκίτσες, τις οποίες βγάζουμε αμέσως για να μη διαλυθούν και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Με οδοντογλυφίδα έκανα για σχέδιο μερικές διαφάνειες σπιτικής καραμέλας.
Χαλβάς
Κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος (για όσους δεν νηστεύουν)
Σιρόπι καραμέλας
Θα χρειαστούμε χαλβά του εμπορίου, τον οποίο θα κόψουμε σε μπουκίτσες. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και όταν δεν θα είναι πολύ ζεστή, βουτάμε τις μπουκίτσες, τις οποίες βγάζουμε αμέσως για να μη διαλυθούν και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Με οδοντογλυφίδα έκανα για σχέδιο μερικές διαφάνειες σπιτικής καραμέλας.
Δεν νομίζω πως θα προλάβουν να μείνουν τόσο, ώστε να προλάβω να κάνω τις... σαχπινιές με το σιρόπι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα εξαφανιστούν σε χρόνο dt!!!
;-)
χαχα!
Φιλάκια, γλυκιά μου!
ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!
Ωωω Αριάδνη, εσύ είσαι πίσω από την φετούλα; :)
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραία συνταγή. Και πανεύκολη και συνδυάζει δύο αγαπημένες μου γεύσεις!
Καλό μεσημέρι
Εδώ και γω! αχαχαχχαχαχα Φιλια πολλά κορίτσια μου :)
ΔιαγραφήΩραία λύση και πολύ γρήγορη! Θα το φτιάξω για τις συχνές υπογλυκαιμίες μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήαμαααααααααααν θα το δοκιμασω....καλα που σε βρηκα θα μπεις στη λιστα με τον νεο μου ιστολογιο.......μαμαςιδεες
ΑπάντησηΔιαγραφή