Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τσίπουρο αρωματισμένο με σαφράν

Στην υγειά μας
Υλικά:

1 Λίτρο τσίπουρο ή ούζο
20 νήματα σαφραν-κρόκος Κοζάνης)
Φλούδα 2 πορτοκαλιών

Ρίχνουμε το τσίπουρο σε γυάλινο μπουκάλι μαζί με τα νήματα και τις φλούδες πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και αποθηκεύουμε για 2-3 μέρες. Στραγγίζουμε και είναι έτοιμο για κατανάλωση. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αρωματίσετε βότκα, το τζιν, την τεκίλα, το μαρτίνι ή τη σαμπούκα.

10 σχόλια:

  1. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτε έτσι, αλλά λατρεύω οτιδήποτε με τσίπουρο!!!! Θα το κάνω!!!

    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναζητώ τσίπουρο για το bazzar αν βρω θα φτιάξω και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν έπινα αλκοόλ...γιατί δεν το 'χω καθόλου..θα το δοκίμαζα σίγουρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα το ετοιμάσω για τον άντρα μου που είναι φαν του τσίπουρου!!
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μμμ ωραίο και πρωτότυπο! Θα το δοκιμάσω σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ δελεαστικό και γευστικό!

    Ένας φίλος, ιδιοκτήτης γκουρμέ ρεστωράν, το φτιάχνει και το χαρίζει στους πελάτες του μέσα σε μικρά, χαριτωμένα μπουκαλάκια.

    Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτό εδώ είναι για μένα!!! χαχαχαχα.. στην υγειά μας!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραία ιδέα!!!
    την καλησπέρα μου και καλό σ/κ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή