Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Πάστα μανιταριών

Κάτι διαφορετικό που μπορεί να δέσει όμορφα με ρύζι, πίτσα, ζυμαρικά και καναπεδάκια
Ένα κουτί μανιτάρια κονσέρβα ή ένα κεσεδάκι φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους ή μανιτάρια σαμπινιόν
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Στο μπλέντερ θρυμματίζουμε τα μανιτάρια, μπορείτε και να μην τα κάνετε αλοιφούλα σαν τη φωτογραφία, αλλά με ποιο χοντρά κομμάτια. Σε ένα ταψί απλώνουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε τον πολτό μανιταριών, το ελαιόλαδο απο πάνω και το αλάτι. Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για λίγα λεπτά.

1 σχόλιο: