Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

Τα πιο τραγανά μανιτάρια

Τραγανά νηστίσιμα μανιτάρια!
Θα χρειαστούμε για 2 άτομα:

2 κονσέρβες μανιτάρια τεμαχισμένα
Αλεύρι
Ηλιελαιο
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι
Κέτσαπ
Μουστάρδα

Ρίχνω τα μανιτάρια σε ένα στραγγιστήρι και ξεπλένω με νερό, για να φύγουν τα συντηρητικά. Στραγγίζω με ταα χέρια, για να φύγει το περιττό νερό. Αλατοπιπερώνω και αλευρώνω. Τηγανίζω σε αντικολλητικό τηγάνι με ηλιέλαιο για περίπου ένα τέταρτο. Σε ένα πιάτο απλώνω χαρτί κουζίνας και  βάζω πάνω τα τηγανητά για να απορροφήσει το λάδι. Βγάζω το χαρτί ή αλλάζω πιάτο και σερβίρω με λεμόνι, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα κτλ

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα γλυκιά μου, λατρεύω ως γνωστόν τα μανιτάρια μα προτιμώ τα φρέσκα.Καλό Πάσχα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α, επίσης εύκολη και γρήγορη συνταγούλα!!
    I like it!!!
    ;-)
    Καλή σου μέρα, γλυκιά μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεθαίνω για μανιτάρια!

    beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έυκολή, έυκολη... έτσι μ'αρέσουν η συνταγές!!

    Φιλιά και καφεδάκι!

    http://logokrisiaikostuprotueona.blogspot.com.es/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μμμμ!!!! Υπέροχα τα μανιτάρια!!! Εύκολη και γρήγορη συνταγή, που θα ικανοποιήσει απόλυτα όσους τα αγαπούν!!
    Καλό Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή