Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Πατάτες με κάρυ και κουρκουμά

Συνταγή για κατακίτρινες πατάτες φούρνου!
Υλικά για 2 άτομα:

Έξι πατάτες κομμένες σαν της φωτογραφίας
Ελαιόλαδο
Ζωμός λαχανικών
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
Κουρκουμάς
Θυμάρι
Δενδρολίβανο
Μουστάρδα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο ταψί και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγο ακόμα νερό. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στον αέρα.

7 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Αριάδνη! Πρέπει να σου έγιναν πολύ αρωματικές οι πατάτες!!! Γεια στα χέρια σου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!! τέλειες οι πατάτες σου! πολυ ωραια προταση γαια νηστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άρωμα, γεύση, χρώμα!
    Μπράβο, κορίτσι μου!
    'Γεια στα χεράκια σου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάπως έτσι τις κάνω και εγώ! Τέλειες Αριάδνη μου^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου Αριάδνη, πολύ νόστιμες και αρωματικές οι πατάτες σου! Καλό μήνα, ΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αριαδνη με το ωραίο όνομα, πόσο κάρυ και πόσο κουρκουμά βάζεις (περίπου) ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή