Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Σοκολατάκια με χαλβά

Σοκολατάκια με χαλβά, τρέμε ζαχαροπλάστη!
Χαλβάς
Κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος (για όσους δεν νηστεύουν)
Σιρόπι καραμέλας

Θα χρειαστούμε χαλβά του εμπορίου, τον οποίο θα κόψουμε σε μπουκίτσες. Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα και όταν δεν θα είναι πολύ ζεστή, βουτάμε τις μπουκίτσες, τις οποίες βγάζουμε αμέσως για να μη διαλυθούν και αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Με οδοντογλυφίδα έκανα για σχέδιο μερικές διαφάνειες σπιτικής καραμέλας.

6 σχόλια:

  1. Δεν νομίζω πως θα προλάβουν να μείνουν τόσο, ώστε να προλάβω να κάνω τις... σαχπινιές με το σιρόπι!!
    Θα εξαφανιστούν σε χρόνο dt!!!
    ;-)
    χαχα!
    Φιλάκια, γλυκιά μου!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωωω Αριάδνη, εσύ είσαι πίσω από την φετούλα; :)
    Ωραία συνταγή. Και πανεύκολη και συνδυάζει δύο αγαπημένες μου γεύσεις!
    Καλό μεσημέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ και γω! αχαχαχχαχαχα Φιλια πολλά κορίτσια μου :)

      Διαγραφή
  3. Ωραία λύση και πολύ γρήγορη! Θα το φτιάξω για τις συχνές υπογλυκαιμίες μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αμαααααααααααν θα το δοκιμασω....καλα που σε βρηκα θα μπεις στη λιστα με τον νεο μου ιστολογιο.......μαμαςιδεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή